Ingrediënten van dierlijke oorsprong2023-05-11T12:39:27+02:00

Ingrediënten van dierlijke oorsprong

Inspired By Nature

Van dierlijke oorsprong hebben wij unieke ingrediënten die bijdragen aan een goede werking van het bewegingsapparaat. De volgende generatie ingrediënten staan klaar met onderbouwde werking en geproduceerd door dé gewrichtsexpert Bioibérica. Met kleine doseringen worden indrukwekkende resultaten geboekt bij osteoarthritis, gewrichtsongemakken, pijnklachten en ontstekingen.

Natuurlijke dierlijke ingrediënten voor verbetering van het bewegingsapparaat van preventie tot diagnose en behandeling, en door alle fasen van het leven van mensen. Een uitgebreide lijn innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde ‘brand’ ingrediënten voor beweging.

BiovaBIO®

BiovaBIO® is een novel approved, wateroplosbaar eierschaalmembraan rijk aan natuurlijk collageen, elastine, hyaluronzuur en glycosamineoglycanen, verschillende eiwitten en aminozuren. Uit verschillende studies toonde het resultaat minder en minder diepe rimpels, gezonder haar en gezondere nagels.

BiovaFlex®

BiovaFlex®, wateroplosbaar eierschaal membraan is zeer rijk aan nutriënten en bevat van nature collageen, elastine, hyaluronzuur, glycosaminoglycanen, verschillende eiwitten en aminozuren. BiovaFlex® is een waardevol en duurzaam ingrediënt voor gewrichts- en huidgezondheid.

Collavant®n2

Collavant®n2, native collagen type II, is een tweede generatie collageen met een specifiek werkingsmechanisme bij gewrichtsproblemen zoals osteoartritis.

DaoGEST

DAO staat voor “diamine oxidase enzym” en wordt ook wel eens histaminase genoemd. Het is een lichaamseigen enzym dat de histamine, een ontstekingsstof die het lichaam als reactie aanmaakt, metabolyseert. DAOgest brengt de DAO-activiteit in het lichaam omhoog waardoor de histamine wordt afgebroken.

Dermial®

Dermial® is een bron van glycosaminoglycanen met een hoge concentratie hyaluronzuur (60-75%), dermatansulfaat en collageen en helpt de huid gevoed en gehydrateerd te houden.

Mobilee®

Natuurlijk extract, rijk aan natrium hyaluronaat, gehydrolyseerde eiwitten (collageen) en polysachariden. Door de combinatie van de drie componenten vermindert Mobilee® gewrichtsongemak en pijn en versterkt de spierkracht.

Introductie fimpje

Go to Top