Onze diensten

Inspired By Nature

Kennis van de markt

Door onze internationale partnerschappen weten we niet alleen wat er gaande is in de Benelux, maar ook in de rest van de wereld. Zo kunnen we kennis delen over andere (geografische) markten, internationale ontwikkelingen, internationale wetgevingsinformatie en over eindproducten met onze ingrediënten die elders in de wereld op de markt zijn.

Voorraadhouding

Veel van onze standaardingrediënten liggen op voorraad in Nederland en kunnen binnen korte tijd worden geleverd. Onze opslaglocaties – we hebben gescheiden opslaglocaties voor standaard ingrediënten en biologische ingrediënten – , zijn dichtbij en voorraadproducten kunnen op ieder moment door ons worden geïnspecteerd.

Conceptontwikkeling en formuleringsadvies

Een van onze sterke punten is het denken in concepten die aansluiten bij de wensen en ontwikkelingsrichting van onze klanten. Hierin leunen we op onze in house expertise en de expertise van onze partners op het gebied van wetgeving, interacties, claims en haalbaarheid.
Onze trademark ingrediënten zijn onderbouwd door klinisch onderzoek en worden op zowel technisch gebied als op het gebied van wetgeving en marketing, uitgebreid ondersteund.

Innovatie

Via ons uitgebreide internationale netwerk blijven we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wetenschap, innovatie, introducties en  wetgeving waardoor we snel kunnen schakelen. Zo proberen we meerdere nieuwe ingrediënten per jaar te introduceren.

De selectie van nieuwe ingrediënten en leveranciers is een zorgvuldige activiteit waarbij zowel de kwaliteit van de ingrediënten, de onderbouwing en de producenten met zorg worden gescreend op hun geschiktheid voor onze klanten en toepassingen.

Meertalig Team

Ons hele team spreekt meerdere talen naast Nederlands, waaronder Engels, Frans, Duits en Spaans.

Ondersteuning & Service

Naast de klinische onderbouwing van onze trademarkt ingrediënten, is er voor alle ingrediënten zeer uitgebreide documentatie beschikbaar zoals: analysecertificaten, specificaties, allergenen statements, veiligheidsbladen en allerhande zeer specifieke statements en verklaringen. Onze partners zijn (en blijven) grondig gescreend op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Alle vragen van klanten worden altijd snel beantwoord en iedere klant heeft een vaste contactpersoon voor alle vragen.