De menopauze maakt deel uit van het verouderingsproces bij vrouwen. Met de toenemende levensverwachting wordt geschat dat de menopauze een derde van het leven van een vrouw in beslag zal nemen. Het is algemeen bekend dat ouder worden zijn eigen uitdagingen voor de gezondheid met zich meebrengt, maar de menopauze voegt meestal een extra last toe aan het leven van vrouwen, omdat zij niet alleen een nieuwe biologische toestand ervaren, maar ook een psychosociale verandering ondergaan.

Eén manier om meerdere onevenwichtigheden in verband met de menopauze aan te pakken is door het gebruik van resveratrol. Onlangs gepubliceerd onderzoek RESHAW wijst op een nieuwe aanpak voor de verbetering van de gezondheid van vrouwen. De gegevens ondersteunen dat dagelijkse suppletie met resveratrol succesvol kan helpen bij het beheersen van gezondheidsproblemen bij vrouwen die ouder worden.

Download deze infographic voor de resultaten van de langste en grootste klinische studie, die zich richtte op de dagelijkse inname van Veri-te™ resveratrol.