Taiyo heeft de ‘Informed Ingredient’-certificering ontvangen voor Sunfiber®, Matcha en Teavigo®. De volledig natuurlijke ingrediënten kunnen nu inspelen op de vraag van de consument naar gecontroleerde, veilige en effectieve voedingssupplementen.

Deze certificering verifieert dat de producten regelmatig zijn gescreend op een breed scala aan stoffen die verboden zijn in sportvoedingsproducten, waardoor hun bescherming en werkzaamheid in atlete-specifieke formuleringen wordt gewaarborgd.

“De ‘Informed Ingredient’ certificering geeft onze klanten extra vertrouwen dat wanneer zij onze merken in hun formules gebruiken, deze niet alleen effectief zijn, maar ook veilig voor atleten om te gebruiken,” zegt Scott Smith, Taiyo international vice president.

 

Informed Ingredient-certificering wordt als een gemak beschouwd voor klanten die voedingssupplementen verkopen op website zoals amanzon, omdat het de eerste stap is in LGC’s Informed Choice-certificering. Naast de evaluatie van het ruwe ingrediënt en het productieproces, is Taiyo van plan om de Informed Ingredient certificering uit te breiden naar een reeks van haar andere producten.

Link naar artikel